Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Политиците с послания за Деня на Независимостта на България

Политика

Политиците с послания за Деня на Независимостта на България

Политиците с послания за Деня на Независимостта на България - Tribune.bg
Снимка:

Днес отбелязваме 116 години от Независимостта на България - огромно държавно постижение, забележителен български дипломатически успех и ярък исторически пример за стремежа на нашия народ към демокрация, просперитет и международно уважение. Това написаха от Министерския съвет във Фейсбук по повод честването на Деня на независимостта.

"Да пазим своята независимост! Честит празник, българи!", пишат още от Министерския съвет.

В своя личен профил във Фейсбук служебният премиер Димитър Главчев също честити празника, а публикацията му е придружена от снимка на Манифеста към българския народ за обявяването на независимостта от цар Фердинанд.

„Честит Ден на Независимостта, българи! Днес отбелязваме 116 години свободна и горда България. Нека си спомним смелостта на предците ни и да продължим напред със същия дух и решителност да отстояваме независимостта на България. Където и да се намирате в този момент, отделете минута да почувствате връзката си с родината. Честит празник свободни българи!”, написа съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„Днес е празникът на българската независимост! За мен обаче празниците винаги, освен като символ и спомен за велики моменти от нашата история, са били и повод за размисъл. За да имаме независимост, първо трябва да имаме свобода. Свободата си не сме получили даром, дали сме кръв за нея! Само че наред с героите в нашия народ има и предатели. Честит празник, уважаеми сънародници!”, написа във Facebook лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети